Het lijkt vanzelfsprekend om een goede, duidelijke hiërarchische structuur te hebben. Maar tot onze verbazing is de structuur van het machinepark vaak veel complexer. Dit is dikwijls te wijten aan verschillende verbeteringen die werden aangebracht aan de productielijn of gewoonweg door tijdsgebrek bij de start-up.

Wat we voorstellen is de hele hiërarchische structuur van het machinepark na te kijken, de ontbrekende machines aan te vullen en dubbele of verouderde installaties te verwijderen.
Het doel dat I-care™ wil bereiken, is een duidelijke hiërarchische structuur creëren waar iedereen de nodige informatie vindt, van Bill of Material tot werkorder voor de juiste machine. I-care™ zal de structuur optimaliseren om voorzien in de behoeften van de klant en de volwassenheid van het bedrijf. De eindgebruiker beschikt over een efficiëntere structuur die sneller te gebruiken is.
Dit proces kan periodiek nagekeken worden om het in overeenstemming te brengen met een eventuele gewijzigde mindset van het technisch team.